O NAMA

Vrijeme za opuštanje ispunjeno dobrom knjigom, kafom i kolačem, dogovor oko prave torte za vaše vjenčanje, romantična večera ispraćena pravim desertom su samo neki od načina da posjetite Panna Cotta objekte, ispunjene novim i tradicionalnim asortimanom, stručnim i ljubaznim osobljem i zaista slatkom atmosferom.Vrijeme za opuštanje ispunjeno dobrom knjigom, kafom i kolačem, dogovor oko prave torte za vaše vjenčanje, romantična večera ispraćena pravim desertom su samo neki od načina da posjetite Panna Cotta objekte, ispunjene novim i tradicionalnim asortimanom, stručnim i ljubaznim osobljem i zaista slatkom atmosferom.

PANNA COTTTA Ilidža

Cafe, slastičarna i pizzeria Panna Cotta d.o.o. počela je sa radom 2015. godine. Vođeni željom da Ilidži donesemo stari sjaj i ponudimo nešto sasvim drugačije i posebno, otvorili smo ugostiteljski objekat Panna Cotta Ilidža koji se može pohvaliti ponudom i ambijentom koji parira svjetskim brendovima iz ugostiteljske branše.

PANNA COTTA Hadžići

Cafe, slastičarna i pizzeria Panna Cotta, otvorena je 2016. godine u samom srcu Hadžića i predstavlja pravi raj za hedoniste. Prijatan, topao ambijent i moderno uređen prostor ovo mjesto čine prijatnim za doručak, poslijepodnevnu kafu, opuštajući poslovni ili porodični ručak kao i za večernje druženje sa prijateljima.